انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد آشورماتوف ازبک مدافع جدید استقلال ۴ دستیار اسکوچیچ مربیان آینده پرسپولیس ستاره سپاهان خارج از لیست دیوگو ژوتا، بازیکن لیورپول درگذشت + علت فوت و فیلم محل حادثه وریا غفوری در آستانه بازگشت به استقلال| ساپینتو هم راضی است؟ تلاش درویش برای جلب رضایت علی دایی تردید اسکوچیچ درخصوص ستاره استقلال کارتال به بازگشت به پرسپولیس فکر می‌کند باقری شاکی از درویش ساپینتو به مدیران استقلال: علی کریمی را می‌خواهم
سرخط خبرها

تفتیان به جامائیکا می‌رود| دونده در سرزمین دوندگان

  • کد خبر: ۹۵۶۶۰
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷
تفتیان به جامائیکا می‌رود| دونده در سرزمین دوندگان
سریع‌ترین مرد ایران برای برپایی اردوی تدارکاتی پیش از قهرمانی داخل سالن جهان به جاما‌ئیکا می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سریع‌ترین مرد ایران که سال‌هاست سودای دویدن زیر ۱۰‌ثانیه را در سر می‌پروراند، حالا خود را برای رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان آماده می‌کند. حسن تفتیان این‌روز‌ها در انتظار صدور ویزا برای سفر به جامائیکاست. خبر اردوی تفتیان در کشور رؤیایی دوندگان دوی ۱۰۰‌متر در‌حالی مطرح می‌شود که بنا بر اظهارات دبیر فدراسیون دوومیدانی به‌زودی با دریافت ویزا، یوزپلنگ ایرانی به مقصد کشور سرزمین اشباح سفر خواهد کرد.

حسن تفتیان که ۲‌المپیک را تجربه کرده و از‌این‌حیث یکی از ورزشکاران میدان‌دیده ایران به حساب می‌آید، انگیزه‌های فراوانی برای کسب مدال در رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان دارد. او تاکنون به عنوانی بهتر از پنجمی در این رقابت‌ها نرسیده است و حالا اسفندماه باید در رقابت‌های جهانی بلگراد به میدان برود. تفتیان تمام توانش را برای درخشش در این آوردگاه که درست ۲۷‌تا‌۲۹‌اسفند، شب عید خواهد بود، گذاشته است.

علی رضایی، دبیر فدراسیون، درباره هزینه‌های اعزام تفتیان اظهار داشته که فدراسیون هزینه استخدام مربی ایرانی و اردو در تهران را برای او محاسبه و مطابق آن ارز به ستاره دوومیدانی ایران می‌دهد. الباقی هزینه‌های تفتیان باید با اسپانسر شخصی تأمین شود. با‌این‌اوصاف شاید حالا کمی از فشار‌ها بر روی دونده خراسانی مبنی‌بر سرسام‌آور‌بودن هزینه‌های اردو‌های خارجی‌اش کاسته شود و تفتیان بتواند این استدلال را برای مخالفانش داشته باشد که با هزینه شخصی و اسپانسر به این اردو رفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->